Now Reading
Cele mai bune documentare de urmărit la început de 2021

Cele mai bune documentare de urmărit la început de 2021

Dacă nu sunteți siguri ce să urmăriți în seara asta, iată de departe cele mai bune documentare pe care le puteți viziona la început de an:

The True Cost

Acest documentar vă introduce în lumea modei rapide. Documentarul aduce în prim-plan o industrie care a transformat în esență îmbrăcămintea în articole de unică folosință.

Adevăratul cost ridică vălul modei rapide și dezvăluie cât de mici vor ajunge companiile determinate să creeze haine ieftine.

Acest documentar este cu adevărat șocant și unul pe care toată lumea ar trebui să-l vizioneze.

Food Inc.

Este probabil unul dintre cele mai semnificative documentare despre produse alimentare care au fost lansate vreodată.

Privind industria alimentară din diverse unghiuri, reușește să atingă subiecte precum sănătatea, tratamentul animalelor, tratamentul lucrătorilor din industrie și înșelăciunea politicii, totul într-un singur pachet care trebuie vizionat pentru a înțelege mersul lucrurilor.

După vizionarea acestui documentar, vă veți schimba modul în care mâncați, cumpărați și votați. Este suficient de puternic încât, chiar dacă l-ați văzut deja, merită să îl urmăriți din nou.

Banking on Bitcoin

Acest documentare este unul remarcabil. Nu numai că obțineți o privire aprofundată asupra Bitcoinului și asupra succesului său imens, dar obțineți și o perspectivă unică asupra legilor bancare și financiare care guvernează banii noștri.

Acest documentar a fost o surpriză totală, dar este un adevărat must-watch!

I Am

Documentarul I Am își propune să demonstreze cum fericirea și sănătatea noastră sunt legate de restul lumii și are o mulțime de idei științifice la bază, care susțin teoria.

Ideea de bază este că nu vom fi niciodată cu adevărat fericiți până nu vom putea alina suferința și durerea din restul lumii.

Conceptele din acest documentar sunt concepte la care toată lumea ar trebui să se gândească la un moment dat.

Acesta este un must-watch pe care toată lumea ar trebui să-l aibă în lista sa!

Heal

Acest documentar te va face să gândești diferit despre modul în care îți tratezi corpul și sănătatea.

Accentul este pus pe modul în care creierul nostru are capacitatea uimitoare de a ne vindeca, dacă am știi cum să-l folosim în mod corespunzător.

La fel ca în cazul multor altor documentare de inspirație de genul acesta, există o mulțime de dovezi științifice care susțin ideile prezentate.

Acesta este absolut un documentar pe care toată lumea trebuie să îl vadă!

Happy

See Also

Titlul vă spune tot ce trebuie să știți despre acest documentar de inspirație. Happy merge în jurul lumii în căutarea a ceea ce îi face pe oameni cu adevărat fericiți, din America până în Danemarca și Japonia.

Rezultatele vă pot surprinde sau nu, dar aproape sigur vă vor face să vă ajustați puțin prioritățile.

Acest documentar pune accentul asupra a ceea ce este cu adevărat important în viață și vă lasă cu multe la care să vă gândiți.

Este o sursă excelentă de inspirație dacă sunteți în căutare de schimbare în viața voastră.

The social dilemma

Acest documentar arată modul în care tehnologia este proiectată, reglementată și utilizată.

Într-o perioadă în care tehnologia a devenit linia noastră de salvare, este mai important ca niciodată să examinăm rolul pe care aceasta îl joacă în viața noastră.

Îți va schimba total percepția pe care o ai asupra telefonului tău, calculatorului tău și îți vei da seama că ar trebui să petreci mai mult timp cu familia și prietenii decât în fața unui ecran.

Cu siguranță trebuie să fie pe lista ta de vizionat.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top