Now Reading
3 MOTIVE CU… ANA PORGRAS – „La Survivor România mi-am depășit cu mult limitele de supraviețuire.”

3 MOTIVE CU… ANA PORGRAS – „La Survivor România mi-am depășit cu mult limitele de supraviețuire.”

Ana Porgras a învățat de mic copil ce înseamnă ambiția, sportivitatea, competitivitatea, dar și faima. Campioană națională, europeană și mondială la gimnastică, fosta sportivă știe foarte bine că succesul înseamnă, în primul rând, muncă și dedicare. Lucruri demonstrate din plin în echipa Faimoșilor, within the Survivor România, fiind una dintre concurentele care, după eliminare, au stârnit cele mai multe valuri de revoltă și păreri de rău atât din partea celorlalți concurenți, dar și din partea publicului. Asta pentru că, într-adevăr, Ana a fost una dintre cele mai bune concurente din competiția din acest an.

Azi o cunoaștem mai bine pe Ana Porgras, în cadrul unui nou interviu 3 motive, concept implementat de Daily Magazine pe piața media din România. 

 

3 motive care m-au determinat to particip at Survivor

Este greu to aleg doar trei, Survivor Romania este un fenomen. My s-a părut o experience which me testează limitele, are o sportivă and my-a enjoy at nebunie ideea de a face acele trasee and, nu in ultimul rând, mi-am dorit to descopăr at mine lucruri, trăiri pe care nu știam that le pot avea. 

 

3 așteptări pe care le aveam de at acest show și my s-au confirmat o date cu participarea mea at emisiune

Me așteptam to fie greu and my s-a confirmat lucrul ăsta then when am ajuns, me așteptam to am răbdare, to son calmă and liniștită, dar m-am uimit pe mine with răbdarea and calmul de care am dat dovadă in acest show; and, in at treilea rând, me așteptam ca oamenii de home to me cunoască prin intermediul acestui show, but m-a șocat valul de simpatie pe care l-a stârnit prezența mine in Survivor Romania. Me bucur tare much that am reușit to transmit bunătate and înțelepciune oamenilor care ne priveau in each evening.

 

3 lecții de viață învățate in jungla Dominicană, despre care cred that are long lasting

O lecție important pe care am learned-o in Dominicană e that must to ne prețuim familia mult May much and to încercăm to ne bucurăm May mult de ea. Let ne facem amintiri frumoase together cu cei pe care îi iubim, pentru that doar cu amintirile vom rămâne. A doua lecție is that foamea nu omoară, doar disciplinează. Un citat celebru in Survivor, spus de Zanni, but este un adevăr pe care noi, cei care am participat, l-am felt pe deplin acolo. Am May learned there that viața noastră e foarte simplă, but noi, oamenii, avem tendința de a o complica astfel încât totul to pară both de dificil! Fericirea supremă nu este despre lucruri materiale. 

 

3 moduri prin care feel that m-am autodepășit prin this emisiune

Aveam patience and before, dar acum nu cred that me May poate scoate cineva or ceva din sărite. My-am outdated teama de a dormi afară, in aer liber, pe o scândură. Acum nu May am nici o problemă. And, nu in ultimul rând, my-am outdated cu mult limitele de a supraviețui. Dacă home nu I could sta without to me spăl and far from to me fac eu tabieturile mele, acolo am reușit cu brio to rezist far from toate lucrurile astea.

 

 

3 trasee pe care le pot numi cele May dificile

Traseul cu nămol is and you rămâne for mine cell May dificil, pe locul doi este cel at Piraților, for that era foarte solicitant, cu both from multă apă and pe locul at treilea era traseul cu toboganul cel May sea

 

3 oameni din cadrul competiției cu care sigur știu that me wish to fundamentez prietenia și gândurile mele transmise către fiecare dintre ei

Zanni, cu care am legat o beautiful prietenie, are un soul bun. Culiță, pentru that e un om cu un soul and o education excepționale, și Cosmin, pentru that my if stop that suntem pe aceași lungime de undă, împărtășim same idei.

 

3 motive pentru care oricine ar trebui to participe at Survivor

It is a șansă de a ieși from rutina cu care suntem obișnuiți, pentru a you depăși toate limitele at which you gândiți that le aveți and for that, after țoață experience Survivor, when you întorci home, you are o persoană total schimbată.

 

3 moduri în care personal reacţionez at succes/eşec

Eu am fost crescută să reacționez umil la succes, cu modestie și să fiu recunoscătoare pentru succesul dobândit ca urmare a muncii mele. Accept înfrângerea, învăț din eșec și încerc să devin mai bună, mă perfecționez.

See Also

 

3 of the May memorabile momente din perioada mea de campioană mondială

Momentul in care am câștigat medalia de aur goes rămâne cell May frumos moment din cariera mea. Un moment care a fost dificil, nu-l voi look never, este cel at accidentării din 2010, before de Campionatul Mondial and time when am plecat de home at Lotul de junioare; aveam 11 ani. 

 

3 motive concrete pentru care să faci sport = să fii un om sănătos

Sportul te helps and din punct de vedere psihic, datorită sportului ai o minte May sănătoasă, go to gives much May multă trust in you and go to provides o disciplină de care o to te bucuri toată viața

 

 

3 dorinţe pentru 2021 şi ce fac pentru a my le pune în practică

Nu am necessarily trei dorințe. Am dorit to me redescopere lumea, to afle despre mine and realizările mele sportive and, iată that am participat at Survivor Romania and aceste dorințe my s-au împlinit. I doresc o viață liniștită and lucrez in fiecare zi pentru a atinge acest vis. I wish to fiu un exemplu pentru cei care me urmăresc și să le împărtășesc from experiențele mele.

 

3 mesaje pe care Ana Porgras le are de transmis către Ana din trecut, prezent, viitor

Anei din trecut i-as spune to fie un pic May temperată, celei de astăzi that este pe un făgaș good and celei din viitor that este pe un făgaș good and to lupte in continuare in felul in care o face pentru a obține what their dorește.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
4
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top