Now Reading
Andra lansează un nou single în limba spaniolă, “Invisible”, alături de Lil’ Eddie.

Andra lansează un nou single în limba spaniolă, “Invisible”, alături de Lil’ Eddie.

Andra, cea mai iubită artistă din România, ne surpinde si vara aceasta cu o piesa latino, care va merge direct la sufletele oamenilor.

Dupa succesul fulminant al piesei ‘’Jumatatea mea mai buna’’ care s-a pozitionat pe locul 1 mai mult de 4 saptamani, Andra ne incanta cu o melodie in limba spaniola alaturi de Lil’ Eddie, artistul international care a compus pentru numeroase vedete precum: Maluma, JLo, Jessie J, Usher, P. Diddy si multi altii. Prin prisma colaborarilor sale, Lil’ Eddie se poate lauda cu 2 premii Grammy si 12 nominalizari pana in prezent.
Eddie a lansat 3 albume solo iar ultimul hit single “Statue” a depasit 85 de milioane de ascultari pe Spotify, intrand in topurile muzicale din jurul lumii.

Andra a reusit sa uimeasca publicul international prin colaborarea cu Enrique Iglesias si Descemer Bueno. Piesa “Nos fuimos lejos’’ a obtinut discul de platina si a devenit cea mai vizualizata varianta a melodiei pe Youtube. Printre alte colaborari de succes se mai numara “Sudamericana” si “Without you”, alaturi de David Bisbal, un alt superstar, câștigător al premiilor Grammy Latino.

Despre Andra

Cu o carieră de 21 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei la Sala Palatului, 9 până acum, s-au ținut cu casa închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. Este unul din cei mai iubiți artiști, cu o comunitate care însumează 8,2 milioane fani pe canalele ei de social media

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top