Now Reading
Liz Mitchell, lidera legendarei trupe Boney M, lansează noul ei album în format NFT

Liz Mitchell, lidera legendarei trupe Boney M, lansează noul ei album în format NFT

Vocea legendarei trupe Boney M, Liz Mitchell, aduce o notă de disco clasic în lumea ultramodernă a tokenurilor nefungibile pe 20 august, când va lansa noul ei album prin platforma NFT OpenSea.

Cântăreața de origine jamaicano-britanică, care a sărbătorit recent o jumătate de secol în industria muzicală, este renumită pentru clasicele din anii 1970, precum „Daddy Cool”, „Rivers of Babylon” și „Rasputin”, iar faimosul logo Boney M este inclus în token.
Tokenurile nefungibile, cunoscute și sub numele de NFT-uri, oferă tot mai mult artiștilor un mod nou de a se conecta cu cei mai mari fani ai lor. Pentru cei care nu știu încă, sunt echivalentul digital al unei opere de artă originale. Acestea pot fi vândute sau licitate ca fișiere unice, dar pot fi, de asemenea, realizate în cantități limitate pentru a permite celor care le cumpără sau le câștigă la licitație accesul exclusiv la muzică, bilete la concerte, videoclipuri.

Primul NFT al lui Liz Mitchell va fi licitat prin OpenSea, cel mai mare și cel mai bun site de tranzacționare NFT din lume, iar tot ceea ce fanii trebuie să facă pentru a participa este să își configureze un cont OpenSea, cât și un portofel criptografic (acest lucru poate fi realizat cu ușurință prin oricare dintre site-urile web acceptate de OpenSea).

Născută în Jamaica, Liz Mitchell s-a mutat la Londra în perioada adolescenței și a înregistrat primul mare hit la sfârșitul anilor 1960, când a înlocuit-o pe tânăra Donna Summer într-o producție germană pentru piesa Hair. S-a întors în Germania în 1976 pentru a se alătura trupei Boney M, un band influențat de muzica disco și reggae, care s-a bucurat imediat de un succes uriaș pentru o serie de single-uri de succes. Proiectele diverse ale lui Liz Mitchell includ crearea unei case de discuri și a unui studio de înregistrare, artista continuând să fie lidera versiunii din prezent a trupei și cântând pentru publicul care o adoră, din Marea Britanie și Europa.

See Also

Lansând noul ei album ca NFT, Mitchell ține pasul cu creatorii  revoluționari, precum Kings of Leon, care a devenit recent prima trupă importantă care a folosit puterea noului format pentru a le permite celor mai mari fani accesul la ceva special.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top