Now Reading
The most exciting travel series to watch on Netflix

The most exciting travel series to watch on Netflix

Dacă pandemia la nivel mondial ți-a oprit planurile de călătorie, probabil că suferi de nostalgia minunatelor excursii pe care obișnuiai să le organizezi. Cu toate acestea, granițele închise și restricțiile de călătorie nu înseamnă că acestea nu mai pot face parte din viața ta.

Rămâi productiv umplându-ți timpul cu inspirație turistică și planifică-ți următoarea mare aventură pentru când va fi momentul potrivit. Și cine te poate ajuta să faci asta? Netflix!

Există o suită de show-uri turistice pe Netflix care chiar acum așteaptă să le vizionezi. Așadar, comandă mâncarea ta preferată, stai confortabil și parcurge lista noastră cu cele mai bune zece documentare de călătorie de pe Netflix.

1. Planeta noastră
Planeta noastră este în esență versiunea Netflix a „Planeta Pământ”. Este atât de asemănătoare încât include chiar și o narațiune de la Sir David Attenborough. Modul în care acest serial prezintă cea mai uimitoare natură îl face unul dintre cele mai bune show-uri de călătorie de pe Netflix.

Planeta noastră vă va trezi din nou pofta de călătorie și de a ieși în sălbăticie. Deși nu este posibil să mergi în colțurile îndepărtate ale pământului, așa cum arată această serie, poate că te poți mulțumi cu explorarea unei noi rezervații naturale în statul tău de origine pentru moment.

2. Cu picioarele pe pământ cu Zac Efron
În Down To Earth, omul Zac Efron călătorește prin lume în căutarea unor moduri de viață mai durabile. Este un documentar optimist care caută soluții la probleme, găsind modalități prin care putem face lucrurile mai bine. Prin urmare, este cea mai bună serie de documentare de călătorie pentru cei care doresc să învețe cum pot contribui la crearea unei lumi mai ecologice și mai durabile.

3. The Chef Show
Ce combinație mai bună decât mâncarea și călătoriile! Dacă îți place să încerci bucătării noi sau ai visat vreodată să construiești o afacere pe patru roți, acesta este un documentar de călătorie Netflix pe care îl vei adora. În The Chef Show, duo-ul Jon Favreau și Roy Choi se reunesc pentru a călători în jurul lumii, gătind alături de celebrități și bucătari celebri. Ei celebrează diferite arome, culturi și oameni și vă inițiază în diverse rețete delicioase.

4. Street Food
Dacă vorbim despre mâncare, trebuie să vizionați Street Food. Sezonul unu prezintă mâncarea stradală găsită în Asia. Se vizitează Japonia, Thailanda, Taiwan, Coreea de Sud, Singapore și multe alte țări, gustând mâncărurile populare ale localnicilor. Acesta este unul dintre acele documentare de călătorie Netflix care vă va aminti de călătoriile voastre. Din vibrația priveliștilor și a sunetelor, aproape că vei putea mirosi și gusta din nou acele delicii asiatice.

5. Jack Whitehall: Călătorii cu tatăl meu
Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să-ți iei părinții în călătorie, această serie de comedie îți va oferi o idee. În Călătorii cu tatăl meu, comediantul Jack Whitehall își duce tatăl în Asia de Sud-Est pentru a încerca să-și consolideze legătura. Jack este foarte vesel și ușor de înțeles, în timp ce tatăl său nu ar putea fi diferit, formând un duo interesant.

Serialul este foarte lejer și nu cel mai serios dintre serialele de călătorie de pe Netflix. Cu toate acestea, nu poți să nu râzi de situațiile incomode în care se află în permanență duo-ul.

6. Lumea periculoasă a comediei a lui Larry Charles
În acest documentar de călătorie de pe Netflix, scriitorul și regizorul de comedie Larry Charles își propune să găsească umorul în toate colțurile lumii. Călătorește în unele dintre cele mai de temut locuri, cum ar fi Somalia, Liberia, Arabia Saudită și Iran.

Aici Larry caută oameni care folosesc umorul pentru a combate circumstanțe groaznice. Întâlnește unele dintre cele mai improbabile benzi desenate și pătrunde adânc în lumea comediei întunecate și periculoase. Acesta este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăznețe emisiuni de călătorie de pe Netflix!

See Also

7. Noapte pe Pământ
În Night On Earth, natura întâlnește tehnologia pentru a dezvălui cele mai mari minuni ale lumii nocturne. Folosind camere de ultimă generație, cu lumină scăzută, seria arată viețile ascunse ale unora dintre cele mai extraordinare creaturi ale lumii, de la lei la vânătoare de lilieci. Filmările surprinse sunt uluitoare. Narațiunea este la fel de frumoasă, ceea ce o face una dintre cele mai bune emisiuni de călătorie de pe Netflix pentru iubitorii naturii.

8. Pedalează lumea
Dacă stresul de zi cu zi te acaparează și îți pierzi din vedere visele, Pedal The World îți va oferi inspirația de care ai nevoie pentru lucruri mărețe. În acest documentar de aventură făcut pe cont propriu, Felix Starck își documentează călătoriile cu bicicleta pe o distanță de 18.000 de kilometri prin 22 de țări în 365 de zile. Felix ne oferă un jurnal vizual personal, mergând cu bicicleta și campând în jurul lumii, într-o serie emoționante, inspirațională și niciodată plictisitoare. Este unul dintre acele documentare de călătorie Netflix care vă va determina să reflectați asupra modului în care trăiți și să puneți la îndoială sensul vieții.

9. Fericirea expediției
Toți nomazii digitali se pot raporta la acea dorință de a evada din orașul lor natal și de a ieși în lume. Tocmai despre asta este Expedition Happiness. În acest documentar de călătorie, un tânăr cuplu transformă un autobuz școlar vechi într-o auto-caravană și călătorește cu câinele lor prin America de Nord.

Acest jurnal de călătorie este frumos din punct de vedere organic, prezentând multe probleme identificabile. Mai mult decât atât, este o reprezentare a libertății de care tânjim cu toții.

10. Turist întunecat
Finalmente, dacă vrei să urmărești ceva puțin ieșit din comun, iată unul pentru tine. Dark Tourist cu David Farrier este probabil cea mai ciudată (și mai morbidă) dintre toate show-urile de călătorie de pe Netflix. Farrier explorează culturile mai puțin cunoscute și de obicei evitate ale lumii și optează pentru a vizita locuri care sunt asociate istoric cu moartea și tragedia. Cele mai importante momente ale acestei serii includ momentul în care Farrier întâlnește vampiri în New Orleans și un cult de închinare în fața morții în Mexic. Veți avea nevoie de o minte deschisă!

Chiar dacă nu poți avea propria ta mare aventură în acest moment, aceste documentare de călătorie Netflix îți vor aminti de ce te-ai îndrăgostit de călătorie în primul rând. Vizionați aceste emisiuni de călătorie pe Netflix pentru a vă inspira și a vă reaprinde pofta de călătorie, apoi începeți să planificați cea mai bună călătorie din viața voastră!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top