Now Reading
„Pas cu Pas”, ne apropiem de Ziua Îndrăgostiților cu un nou videoclip lansat de Andra

„Pas cu Pas”, ne apropiem de Ziua Îndrăgostiților cu un nou videoclip lansat de Andra

Andra a pregătit un cadou fanilor ei: un nou single cu videoclip, „Pas cu Pas”. Lansat chiar în ziua de naștere a soțului său, Cătălin Măruță, artista le transmite celor care o urmăresc pe Social Media și îi ascultă muzica faptul că piesa are  semnificații profunde. Cântecul induce atmosfera ideală și pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete, care se apropie cu pași repezi, dar și pentru fiecare zi din viața noastră, atâta timp cât iubirea face parte din ea. Piesa „Pas cu Pas” vine însoțită și de un clip muzical, în care își fac apariția și două dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România: Elwira și Mihai Petre.

Versurile au fost scrise de Flavia Zoe, cea care semnează și muzica alături de Lucian Nagy, Șerban Cazan, Roland Kiss, și Gabriel Stănoiu. Șerban Cazan s-a ocupat de producția piesei împreună cu Lucian Nagy, iar de mix și master cu Gabriel Stănoiu.

Andra a declarat referitor la lansarea „Pas cu Pas”: „Ne îndrăgostim pas cu pas, apropiindu-ne de o persoană, acordându-i încrederea noastră, construind amintiri împreună. Pe măsură ce ne deschidem sufletul, devenim vulnerabili, dar nu ne pierdem echilibrul pentru că ne susține persoana iubită, pașii noștri sunt sincronizați. Piesa este
o dedicație pentru toate cuplurile care nu uită să se privească tandru, să se țină de mână, să își declare dragostea chiar și după multe clipe împreună.”

Regizat de NGM Creative, videoclipul reliefează mesajul transmis de piesă și poate fi comparat cu un film de scurt metraj de iubire. Protagoniștii sunt Elwira și Mihai Petre, nu doar dansatori profesioniști cu performanțe remarcabile, dar și un cuplu de invidiat în viața reală. Scenariul descrie parcursul unei relații de dragoste, începând cu prima întâlnire, și evidențiază că iubirea adevărată învinge orice granițe de timp și spațiu.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top