Now Reading
In June we have retro fun at the first Retro Summer Festival

In June we have retro fun at the first Retro Summer Festival

În perioada 10-12 iunie 2022, în Băile 1 Mai, din județul Bihor va avea loc prima ediție a festivalului Retro Summer Festival.

Retro Summer va aduce peste 25 artiști care timp de trei zile vor cânta pentru cei aproximativ 10.000 de spectatori ce vor fi prezenți, conform estimărilor organizatorilor, la Ștrandul cu valuri.

Cu o serie de concerte live și o mulțime de activități conexe, evenimentul pare a da startul unei tradiții plină de muzică și distracție lângă Oradea.

VD Event Production a ales o locație specială pentru festivalul Retro Summer. Este vorba de Ștrandul cu valuri, o atracție a zonei, care este cel mai vechi ștrand cu valuri din România și care a atras turiști din toată țara și nu numai. Recent reabilitat, ștrandul este întins pe o suprafață de circa 4 hectare, și este ideal vizitatorilor care caută relaxarea la piscină, bucurându-se de aer curat și umbra copacilor, fiind amplasat în inima pădurii.

"Dorința noastră este de a face lucruri în primul rând pentru comunitatea din Bihor și de a le oferi o experiență cât mai frumoasă la festival. Pe lângă cei peste 25 de artiști care vor urca pe scenă de-a lungul celor trei zile de festival, participanții se vor mai bucură de o zonă chill, aqua zumba, outdoor yoga, teatru de păpuși pentru copii, dj zone și multe alte surprize”- spun organizatorii.

Dr. Alban, Haddaway, La Bouche, Mr President sau No Mercy sunt doar câteva dintre numele confirmate.

Bilete și abonamente Retro Summer 2022

Abonamentele și biletele pentru Retro Summer Festival 2022 sunt disponibile în rețeaua IaBilet sau fizic la Dock Bistro & Bar și Berăria Csiki Sorozo din Oradea, la următoarele prețuri în funcție de perioada de achiziționare:

 

*abonamentele VIP conțin: ”fast line” la intrare, VIP lounge, finger food nelimitat, open-bar nelimitat, ospătar și security privat, backstage tour, meet and greet și multe alte surprize. Numărul abonamentelor VIP sunt limitate la 25 bucăți și se poate achiziționa direct de la organizatori.

** Copiii sub 14 ani au acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de un adult.

See Also

Accesul la Retro Summer Festival

Despre curse speciale din Oradea la festival și posibilitățile de cazare și parcare, vom oferi detalii în curând.

" Le mulțumim reprezentanților Asociației de Promovare a Turismului în Stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai și Primăriei Sânmartin, care au înțeles beneficiile unei asemenea manifestări pentru dezvoltarea turismului în zona și ne-au asigurat locația ideală pentru acest eveniment. Vom amenaja întreagă zona împreună cu o echipa de designeri și ilustratori deosebit de talentați,, cu ajutorul cărora transformăm locația untr-un loc de poveste, care ne ajută să retrăim magia anilor ’90.”- a declarat Edina Doczi, reprezentantul VD Event Production, organizatorul evenimentului.

" Toate măsurile luate în vederea desfășurării primei ediții a festivalului Retro Summer au în vedere asigurarea unor condiții cât mai bune pentru vizitatorii care trec pragul ștrandului în cele trei zile de festival.”- a menționat Anta Ciprian, administratorul public a Primăriei Sânmartin

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top