Now Reading
3 MOTIVE PENTRU DIALOG FESTIVALIER LA BRĂILA | FLORINA GĂZDARU : ” Pentru spectacolul prezentat la Brăila, Căsătoria, bucuria de a fi împreună este cea mai importantă!”

3 MOTIVE PENTRU DIALOG FESTIVALIER LA BRĂILA | FLORINA GĂZDARU : ” Pentru spectacolul prezentat la Brăila, Căsătoria, bucuria de a fi împreună este cea mai importantă!”

Teatrul Municipal Bacovia din Bacău va delecta publicul brăilean însetat de cultură, teatru, dar și de o comedie bună și actuală în atemporal marți, 20 septembrie, în Sala Mare a Teatrului Maria Filotti, within International Theatre and Performing Arts Festival.

Spectacolul „Căsătoria”, regizat de Slava Sambriş este, aşa cum ni se spune  încă de la început,  o poveste reală, total neverosimilă, dar actuală. Biletele pot fi achiziționate de here or at the theatre box office.

Stăm de vorbă azi, în cadrul interviurilor dedicate an de an de Daily Magazine acestui important eveniment teatral din peisajul românesc, cu Florina Găzdaru, actrița care joacă pe scena teatrului băcăuan de peste 30 de ani și care de abia așteaptă să își întâlnească publicul brăilean.

3 defining elements for this year's performance at the International Theatre and Performing Arts Festival in Braila

 – o satiră socială asupra vieții
   -o poveste reală, total neverosimilă,  dar actuală 
  -o producție cu o echipă complexă, care transpune un text clasic într-o  viziune modernă

3 highlights I/we enjoyed backstage during rehearsals for this show

Nu știu dacă  au fost trei sau mai multe
Ne-am bucurat că am putut fi iar împreună,  că am putut lucra cu Slava și echipa lui și ca am putut termina proiectul în condiții optime, având în vedere faptul ca în timpul repetițiilor  o parte din echipă am avut Covid și am întrerupt lucrul.
Bucuria de a fi împreună a fost cea mai importantă!

 

3 reasons why I, as an audience member, would buy a ticket to this show

Un spectacol relaxant( pentru public), umorul rusesc, pofta de joc, ” sfatul babelor”(dacă  veniți să  vedeți spectacolul  o să vă dați seama despre ce vorbesc).

 

3 ways I look at the theatre industry today

În teatrul românesc  avem parte de multă diversitate, o luptă continuă cu cei care ne susțin financiar, dar și cu legislația care nu ne face munca mai ușoară  și care, parcă, a distrus și solidaritatea dintre noi.

 

Foto din spectacolul Căsătoria – Teatrul Municipal George Bacovia Bacău

 

3 things a contemporary theatre festival brings with it

Un festival e important în orice oraș!. Rupe monotonia !😊 Pentru noi ,întâlnirea cu publicul este specială oriunde în țară!  Cei din Brăila se întâlnesc  cu noi interpreți și realizatori. Au șansa de a vedea  o diversitate de spectacole într-o perioadă scurtă de timp și de a pleca, poate, acasă cu un bagaj de gânduri,trăiri și sentimente.

See Also

 

3 reasons why Braila is cool

Pentru mine Brăila  are un loc special în viața mea.  Amintiri, oameni, trăiri..

 

3 expectations from me, the audience and my colleagues during the Theatre Festival in Braila

Sper sa fie o întâlnire  plăcută cu publicul brăilean,  să vedem sala plină  și să vă oferim un spectacol plin de energie.

 

3 objectives to achieve once the new post-festival season starts

Îmi doresc să joc, să mă joc, să mă bucur de fiecare întâlnire cu publicul și de noi proiecte atât cât voi fi sănătoasă.
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top