Now Reading
STING va concerta în acest weekend la Cluj-Napoca

STING va concerta în acest weekend la Cluj-Napoca

STING va urca pe scena Sălii Polivalente BTarena din Cluj-Napoca vineri, 30 septembrie 2022, ora 19:00, promițând un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo.

Apreciat ca fiind un „spectacol magistral de la început până la sfârșit”, concertul STING – My Songs „îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp”, cu hit-uri precum “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” și “Demolition Man”, care punctează un show de neuitat. De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte și melodii precum “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle”, dar și multe altele.

La acest concert, STING va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță) cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals). Invitatul special, Joe Sumner, va fi și el prezent pe scena clujeană.

 

DESPRE STING

Compozitor, solist vocal, textier, actor, autor și activist, Sting s-a născut în Newcastle, Anglia, înainte de a se muta la Londra în 1977 pentru a forma The Police cu Stewart Copeland și Andy Summers. Trupa a lansat cinci albume de studio, a câștigat șase premii GRAMMY® și două Brits și a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2003.

Fiind unul dintre cei mai distinși artiști solo din lume, Sting a primit alte 11 premii GRAMMY®, două Brits, un Golden Globe, un Emmy, patru nominalizări la Oscar, o nominalizare la TONY, premiul Century Award al Billboard Magazine și premiul MusiCares 2004 Person of the Year.  În 2003, a fost numit Comandant al Ordinului Imperiului Britanic (CBE) de către Regina Elisabeta a II-a pentru nenumăratele sale contribuții la muzică. De asemenea, membru al Songwriters Hall of Fame, a primit Kennedy Center Honors, Premiul de merit al muzicii americane și Premiul Polar Music. Sting a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa în Muzică de către Universitatea Northumbria (1992), Berklee College of Music (1994), Universitatea din Newcastle upon Tyne (2006) și Universitatea Brown la cea de-a 250-a ceremonie de absolvire (2018).

See Also

De-a lungul carierei sale ilustre, Sting a vândut 100 de milioane de albume din activitatea sa cu The Police și ca artist solo.

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, pune în evidență prolificitatea și diversitatea talentului său de compozitor. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n’ roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salba rock de deschidere a albumului “Rushing Water” și noua piesă cu iz indie-pop “If It’s Love”.

Mai multe informații despre concertul STING – My Songs pot fi găsite pe website-ul oficial backstage-events.ro, respectiv pe pagina de Facebook Backstage Events & Production.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top