Now Reading
EUROVISION ROMANIA 2023 | DEIONA : "With "Call on me" I want to encourage people to be more open to love."

EUROVISION ROMANIA 2023 | DEIONA : "With "Call on me" I want to encourage people to be more open to love."

With indicativul 1 within Eurovision National Selection Romania, Deiona proposes for Liverpool în acest an o piesă pop, optimistă, ce poartă titlul Call on me și vorbește despre noțiunea de aproape.

Ne întâlnim azi cu Deiona în cadrul unui nou interviu realizat de Daily Magazine cu finaliștii ce își vor disputa suita de forțe artistice pe data de 11 februarie în studiourile TVR. 

What does Eurovision mean to you?

Eurovision reprezintă mai mult decât un concurs pentru mine. Este un vis devenit realitate și, mai ales, este o dovadă a faptului că determinarea, munca și dorința te ajută să ajungi acolo unde îți dorești.

 

What defines you as an artist? Describe yourself in 3 famous Eurovision songs.

Sunt un artist visător, căruia ii place să contureze povești prin interpretare și să experimenteze mult în ceea ce ține de muzică. Totodată sunt o persoană care crede cu tărie că munca trebuie sa vină in completarea talentului, iar efortul depus la finalul fiecărei zile contează. Dacă m-aș descrie in 3 piese Eurovisionistice, aș alege “Snap”pentru sensibilitate, “Shady Lady” pentru dinamicitate, iar “Fuego” pentru feminitate.

 

What motivates you to be THE BEST and what do you think differentiates you to be the artist representing Romania in 2023?

Toți participanții sunt diferiți prin felul lor de a fi, însă momentul final și sensibilitatea piesei mele sper să atingă inimile publicului. Susținerea din partea familiei, a prietenilor și a casei de producție mă motivează, iar gândul că aș putea să imi reprezint țara la ESC 2023 mă determină sa fiu THE BEST.

 

What is the story and message of your play?

Prin “Call on me” îmi doresc să îndemn oamenii șă fie mai deschiși către iubire. Piesa vorbește despre o iubire pură, necondiționată. Uneori suntem atât de prinși în probleme, ne consumă lucruri mărunte și uităm să iubim și să ne lăsăm iubiți. “Call on me” este un îndemn.

 

 

How do you see the fact that this year's Eurovision Romania final has only newcomers as finalists? What actually matters most as assets in this competition?

Faptul că suntem newcomers ne ajută să avem un parcurs corect și egal în competiție, ceea ce consider că este un lucru bun.

 

What details can you reveal about the national finals show?

Deși piesa are un mesaj de dragoste simplu și clar, pentru show-ul final lucrăm la o reinterpretare conceptuală a acestuia. Ne dorim să realizăm un show cu impact vizual puternic!

See Also

 

Favourite winning song from all the years of Eurovision Song Contest?

Piesa care a reușit întotdeauna să îmi ofere o stare bună, încă de când eram foarte mică, este “Fairytale” a lui Alexander Ryback.

 

Why and how do you urge the public to vote for you in the national final?

Iubesc să cânt și trăiesc pentru asta, iar cu momentul din finală sper să transmit și publicului acest lucru. Dacă aprecierea lor se traduce printr-un vot, le voi fi foarte recunoscătoare!

 

 

What's next after Eurovision?

Indiferent de parcursul meu în această competiție, îmi doresc să evoluez ca artist, să îmi spun povestea prin muzică și să experimentez. Anul 2023 va fi plin de surprize!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top