Now Reading
Movie News - Hunger Games - Ballads of Songbirds & Snakes and Joker 2 Folie a Deux

Movie News - Hunger Games - Ballads of Songbirds & Snakes and Joker 2 Folie a Deux

Intrăm azi pe platourile de filmare a 2 dintre cele mai așteptate producții din acest an. Lionsgate dezvăluie noul poster pentru filmul prequel The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, cu Tom Blyth și Rachel Zegler în rolurile principale. Și vedem câteva poze cu look-ul lui Lady Gaga în personajul Harley Quinn, în noul film Joker – Folie a Deux.

Filmul The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes urmează să apară în cinematografe pe 17 noiembrie și  se bazează pe romanul cu același nume scris de Suzanne Collins din 2020, oferind un prequel trilogiei sale „Jocurile foamei”, prezentând perioada tinereții președintelui Coriolanus Snow. Romanele Jocurile foamei au fost anterior adaptate într-un cvartet de filme între 2012 și 2015, cu Jennifer Lawrence în rolul lui Katniss Everdeen, o adolescentă care joacă un rol esențial în rebeliunea împotriva unui guvern distopic.


Posterul este un riff al afișelor emblematice teaser ale filmelor originale, care foloseau logo-ul Mockingjay ce reprezenta conducerea rebeliunii Katniss. De data aceasta, Mockingjay (pasărea cântătoare titulară) se luptă cu un șarpe de aur în timp ce este înconjurat de trandafiri înfloriți, floarea preferată a președintelui Snow.
Filmul va detalia evenimentele celei de-a zecea ediții de Jocuri ale Foamei, stabilind fire socio-politice care vor fi preluate de trilogia originală. De asemenea, îl va prezenta pe Jason Schwartzman ca strămoș al inimitabilului comentator al lui Stanley Tucci, Caesar Flickerman.

Pe lângă Blyth și Schwartzman, distribuția filmului este plină de fețe recunoscute. Aceasta o include pe Rachel Zegler – West Side Story și Shazam!  Fury of the Gods, în rolul Lucy Gray Baird, tributul Districtului 12 care formează o legătură puțin probabilă cu Snow. Lista distribuției filmului este completată în continuare de Hunter Schafer, Viola Davis și Peter Dinklage din Euphoria. O altă legătură pe care o împărtășește The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes cu filmele originale este regizorul Francis Lawrence. El a revenit la regia acestei ultime lansări a francizei după ce a preluat frâiele cu al doilea film Catching Fire și după aceea cu Mockingjay Part One și Part Two.

Joker – Folie a deux se filmează în prezent în orașele New York și Newark, ceea ce a însemnat că era doar o chestiune de timp până când Lady Gaga și colegul ei, Joaquin Phoenix, să fie văzuți în costumele din producție.

See Also

Fotografiile o prezintă pe Harley Quinn – Lady Gaga înconjurată de o mulțime de protestatari care o susțin în timp ce intră într-un tribunal înconjurat de ofițeri de poliție.
Filmul, plasat după finalul haotic al lui Joker, care l-a văzut pe Arthur Fleck din Phoenix îmbrățișând pe deplin nebunia lui Joker și declanșând o revoltă în Gotham City, a fost descris de Phillips drept „un muzical în toată regula”.

Actriei Lady Gaga i se alătură în acest sequel Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin), Catherine Keener (Being John Malkovich), Jacob Lofland (Maze Runner: The Scorch Trials) și Harry Lawtey (Industrie). Zazie Beetz (Atlanta) este singurul actor anunțat până acum că își va relua rolul din primul film (alături de Phoenix), înfățișând „interesul amoros” al lui Arthur – în lipsa unui termen mai bun – Sophie.  Phillips se întoarce atât ca regizor, cât și ca scenarist, alături de scriitorul Scott Silver. Compozitoarea Hildur Guðnadóttir va reveni și ea, după ce a câștigat un premiu Oscar pentru munca sa la filmul original.
Joker a fost un succes financiar uimitor. Deși recepția critică a fost mixtă, Phoenix a câștigat premiul pentru cel mai bun actor la Oscar, în timp ce filmul a încasat peste 1 miliard de dolari. Joker: Folie à Deux urmează să fie lansat pe 4 octombrie 2024, ceea ce marchează exact cinci ani de la lansarea filmului original.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top