Now Reading
Beyonce marks new fashion collaboration with Balmain brand

Beyonce marks new fashion collaboration with Balmain brand

Balmain a lansat o colaborare haute couture cu Beyoncé. Casa franceză de lux a spus că este prima colaborare cu și exclusiv pentru o muză Balmain.

Directorul de creație Olivier Rousteing și-a găsit inspirația în albumul Renaissance al cântăreței, creând împreună 16 design-uri, câte unul pentru fiecare piesă. Este prima colecție haute couture în care o femeie de culoare deține licență creativă completă. Olivier Rousteing este, de asemenea, primul bărbat de culoare aflat la conducerea unei colecții a unei case de lux.

Look-urile sunt dezvăluite în numărul din aprilie al revistei Vogue, ediția franceză, iar Rousteing spune că Renaissance este mai mult decât un album, „este libertate, putere, dragoste și o luptă pentru un viitor mai bun”, precum și împărtășirea comună a artei muzicii și a modei.

Pentru această colecție, o importantă contribuție și-a adus-o stilistul șef al lui Beyoncé, Marni Senofonte. Echipa a avut nevoie de cinci luni pentru a edita, proiecta și crea colecția, atelierul mutându-se la Los Angeles în ianuarie pentru a termina finisajele.

See Also

Într-o declarație, Balmain a spus că această colecție se joacă cu semnăturile casei Balmain, savoir-fare-ul clasic parizian și o gamă largă de materiale și tehnici neașteptate pentru a traduce bucuria și geniul Renașterii într-o colecție couture care arată clar că ceva puternic poate rezulta atunci când muzica și moda sunt combinate într-un întreg unificat.

"De la început, am știut că această colaborare va fi diferită de oricare dintre celelalte la care fiecare dintre noi a lucrat înainte… aceasta este o colecție care se bazează complet pe pasiunea noastră comună de a îmbina muzica și moda." spune Rousteing. "Lipsa de bugetare, implementare și planuri de marketing a eliminat granițele și constrângerile tipice, creând un mediu de vis care ne-a permis pur și simplu să experimentăm, să visăm și să ne susținem unii pe ceilalți la maximum. Și exact asta am făcut."

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top