Now Reading
Cadre fierbinți în noul videoclip FLY PROJECT – COPACABANA

Cadre fierbinți în noul videoclip FLY PROJECT – COPACABANA

Lumină difuză, un scaun de frizerie, dans la bară și un joc de seducție între Tudor (Fly Project) și o tânără misterioasă și extrem de sexy.

 

Cadrele fierbinți sunt în noul videoclip FLY PROJECT pentru Copacabana, o piesă cu un ritm molipsitor și atrăgător, dinamic, dar senzual.

Videoclipul Copacabana este filmat de echipa NGM, într-un decor simplu, dar de foarte mare efect, cu lumini joase, tonuri roșiatice, un scaun retro de frizerie și o bară de pole dance, plus alternanța între vis și realitate, imaginație și prezent.

Tudor se lansă sedus de către frumoasa dansatoare, cu mișcări lascive, iar imaginația îi joaca feste.. văzând-o pe aceasta când într-un dans la bară, senzual, dar și extrem de provocator, când chiar lângă el, cu atingeri și gesturi incitante.

 

"A fost un clip ușor pentru mine, cred că primul după care nu am fost epuizat, pentru că am stat jos mult, nu am filmat zeci de ore și nici nu am stat în frig, toată treaba a făcut-o Yana, fata alături de care am jucat, eu am fost doar spectator. Pe lângă faptul că a dansat incredibil, mi-a facut și masaj, deci clar am fost cel mai câștigat”, povestește Tudor.

Fie că ești într-un club sau doar dansezi în sufrageria ta, Copacabana este coloana sonoră perfectă pentru o noapte de distracție și petrecere.

Noul single FLY PROJECT te face să dansezi și să simți căldura soarelui pe piele, teleportându-te direct pe plajele din Rio de Janeiro.

Piesa asta inspiră la dans, la soare și companie plăcută, pe o plajă, într-un club sau în orice loc unde oamenii sunt relaxați și vor să se distreze, alături de prieteni, să danseze, să se îndragostească, prima dată sau din nou de aceeași persoană. Muzica respiră prin emoția transmisă oamenilor, dacă reușește să facă asta, este exact ce trebuie și va dăinui” a mai spus Tudor.

See Also

 

Piesa Copacabana se lansează astăzi în toată lumea, fiind disponibilă pe toate platformele de streaming și în toate magazinele digitale.

Fly Project are o primavară plină. Cea mai de succes și cea mai iubită piesă Fly Project, hitul global Toca Toca – cu nu mai puțin de 120 milioane de streamuri pe Spotify și peste 116 milioane de vizualizări pe YouTube, după 10 ani de la momentul lansării, a devenit virală în toată Asia, având peste 3.4 miliarde doar din shorts videos, acumulate în numai 3 luni, și peste 450 M hashtags doar în TikTok.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top