Now Reading
Connect-R își lansează cartea autobiografică în cadrul Bookfest 2023

Connect-R își lansează cartea autobiografică în cadrul Bookfest 2023

Sâmbătă, 27 mai, cu începere de la ora 17, la scena Arca, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Salonului internațional de carte Bookfest, Connect-R își va lansa cartea autobiografică, Din livada cu nuci.

Connect-R își spune povestea reală printr-un dialog interactiv, ca o poveste, cu Ovidiu Șimonca. Despre viața lui, cu bune și rele – sărăcie, droguri, divorț, depresie, boala fetei lui și vindecarea miraculoasă, a trăi pentru a face muzică, a primi de la mama lui bani, pe ascuns, fără să știe tatăl, pentru a-și înregistra piese, a înțelege sinele, a simți că succesul vine și trece, important e altceva, să faci bine.

Cartea apare la Editura revistei Timpul. Coperta și paginarea au fost realizate de Radu Pahonțu. Volumul e full color, cu o grafică deosebită, și include fotografii rare din arhiva lui Connect-R.

CONNECT-R, pe numele său real Ștefan Mihalache (părinții și prietenii i-au spus Relu), are 41 de ani. A avut parte de toate în viață: și de răutate, și de sărăcie, și de laude, și de promisiuni deșarte, și de o evoluție fulminantă care l-a adus în față, printre starurile muzicii românești.Connect-R e mai mult decât o mare ve­detă. Unele sunt de tinichea, sună a gol, au un ecou năprasnic, dogit, neprietenos. Infatuarea pândește, acaparează, submi­nează un star. Connect-R nu-i așa. Da, a pornit de jos; da, a fost sărac; da, a vândut ziare în in­tersecții; da, a cântat fără bani; da, este o  vedetă; da, este rom și nu i-a fost ușor să răzbată, rom fiind.

Ce faci când ajungi în culmea GLORIEI?

E întrebarea acestei cărți. Un răspuns scurt: te prostești și îți revii. Cum? De ace­ea există această carte, ca să aflăm. N-am vrut să fac doar un interviu. Am vrut, din capul locului, să fie o carte. Să stăm de vorbă. Să aflăm cum este când Connect-R trece prin cea mai grea cumpănă, cum este când Connect-R ajunge în culmea gloriei. Situații extreme care nu durează. Mereu trebuie să-ți amintești că nu e de ajuns să tremuri la sărăcie și să fii exal­tat când ai bani. Cel mai bine este să faci bine. Atât. Cum arată binele în viziunea lui Connect-R? Veți afla din carte.

See Also

Am înregistrat trei zile, în luna martie a acestui an, 2023. Am eliminat întrebările mele. Totul curge ca o poveste. Ați obser­vat că toate poveștile se termină bine, că au happy end? Și această poveste, a lui Connect-R, se termibine.

E un om căruia îi place să se întâlnească cu dumneavoastră. Este deschis, sincer – brutal de sincer – și gândește. Gândind poate greșește. Să vedem în paginile următoare cum este Connect-R, ce are de spus lumii. – Ovidiu Șimonca.

What's Your Reaction?
Excited
3
Happy
1
In Love
3
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top