Now Reading
FUN FACTS | AVA MAX – 3 AUGUST 2023 – UNTOLD

FUN FACTS | AVA MAX – 3 AUGUST 2023 – UNTOLD

De opt ani în Cluj-Napoca se scrie câte un capitol din cea mai frumoasă poveste de festival, UNTOLD. În acest an, tărâmul magic UNTOLD își va deschide porțile pentru sutele de mii de fani care vor trăi bucuria autentică împreună cu cei mai mari artiști și DJ-i ai lumii, care ajung pe mainstage-ul festivalului: Imagine Dragons, Ava Max, Bebe Rexha, French Montana, Years & Years și ASAP Ferg.

Ava Max va cânta, pentru prima dată în cadrul unui festival din România, pe data de 3 august. Biletele se pot achiziționa de aici.

Vă prezentăm o serie de fun facts despre una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului, care electrizează scenele de fiecare dată cu aparițiile sale live. 

Ava Max s-a aflat pe scena muzicală de la prima sa lansare, în 2013. Piesa ei „Sweet But Psycho”, lansată în august 2018, a evidențiat-o ca unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, iar după ce și-a unit forțele cu Tiësto în „The Motto”, a dovedit că nimic nu o poate opri! În 2013 și-a lansat cel de-al doilea album , „Diamonds & Dancefloors”.

Cine este Ava Max?

Amanda Ava Koci (n. 16 februarie 1994, Milwaukee, Wisconsin, SUA), cunoscută sub numele de scenă Ava Max, este o cântăreață și compozitoare americană de origine albaneză.  Artista s-a descris anterior ca fiind „100% albaneză” și a declarat pentru Belfast Telegraph că „vrea să dea înapoi comunității albaneze cât de mult poate”, adăugând: „Ar fi uimitor să fac un concert de strângere de fonduri acolo. Este important să dăm înapoi.”

Cum a devenit faimoasă Ava Max?Când avea opt ani, familia s-a mutat în Virginia, iar ea a participat la numeroase concursuri de canto înainte de a merge la liceu, descoperindu-și pasiunea pentru muzică. Când avea 14 ani, s-a mutat împreună cu mama sa,  cântăreață de operă,  în L.A., pentru a urma o carieră în muzică, dar a găsit că orașul este „covârșitor” și s-a întors în Virginia. Ava s-a mutat înapoi în L.A. când avea 17 ani.

Ava a început să câștige popularitate atunci când a făcut echipă cu producătorul Cirkut, pe numele real Henry Russell Walter, care a lucrat cu Rihanna, Britney Spears, Jessie J, Shakira și Nicki Minaj, precum și co-scriind „Wrecking Ball” pentru Miley Cyrus.

Potrivit lui Vulture, Cirkut a descoperit-o pe Ava când i-a cântat „La mulți ani” la o cină în L.A., iar Cirkut a spus despre cântăreață: „Ava este o nouă artistă cu adevărat incredibilă și interesantă. Am lucrat cu toate marile vedete pop și superstaruri și cu oameni care sunt deja uriași și pentru care am scris hituri, dar Ava este total diferită pentru mine. Am ajuns să o văd cum crește de la bun început.”

După ce duo-ul a lansat piesa „Anyone But You”, diverse case de discuri au remarcat-o pe Ava și i-au transmis oferte prin e-mail. Ulterior artista a semnat cu Atlantic.

 

Mesajul piesei„Sweet But Psycho”
Ava a explicat: „Așa sunt eu în relație cu fiecare tip, pentru că întotdeauna îmi spun psiho. Când sunt cu adevărat pasionată, sunt diferită, nu sunt psiho. S-ar putea să fiu diferită, dar asta e în regulă, de aceea femeile sunt numite uneori psiho”.

Ea a adăugat: „Cu toții am fost în relații în care partenerii au vorbit de rău despre noi și ne-au atribuit descrieri precum psiho, însă eu spun doar ceea ce simt”.

De asemenea, ea a mai spus pentru Vanity Fair: „Se pare că, ei bine, băieții cred că suntem de fapt psiho… E batjocoritor. Băieților le place să ne lumineze cu gaz și nu este cool. Și se întâmplă atât de multe; mi s-a întâmplat în relații.

„Mi s-a întâmplat acolo unde am fost înșelată și m-am simțit foarte tristă, de parcă era vina mea, dar asta a fost pentru că persoana respectivă m-a făcut să cred că este vina mea.”

 

Albumele Ava Max
Albumul de debut al Avei, „Heaven & Hell” a fost lansat în 2020. Albumul conține 15 melodii, inclusiv hitul ei uriaș „Sweet But Psycho”, toate scrise și de cântăreață. A ajuns pe locul 2 în Marea Britanie și a fost certificat cu discul de aur de către BPI.

Al doilea album al ei „Diamonds & Dancefloors” a fost lansat în ianuarie 2023 și include piese precum „Maybe You’re the Problem”, „Million Dollar Baby” și „One Of Us”. A ajuns pe locul 11 în Marea Britanie.

See Also

Turneul Ava Max
Ava a susținut un turneu pentru primăvara acestui an intitulat „On Tour (Finally)”. Artista a concertat în Marea Britanie, vizitând Manchester, Glasgow, Birmingham și Londra.

 

Părul Avei Max
Ava este binecunoscută pentru coafura ei unică, având o tăietură care este drastic mai scurtă pe o parte.

Împărtășind un selfie, ea a scris: „Mulți dintre voi m- ați întrebat despre coafura mea și de ce am ales să mă tund în acest fel. Am vrut să arăt că a face ceva îndrăzneț și unic este în regulă. Max Cut reprezintă puterea, încrederea și confortul în propria piele. Stabilirea tendințelor, nu urmărirea lor❤️.’

De asemenea, ea a povestit pentru Vanity Fair „A fost amuzant, pentru că de fapt experimentam diferite tunsori și culori, păr roz, păr albastru, tot felul de lucruri. Nimic nu simțeam al meu. Într-o zi mi-am tuns părul,  l-am tuns pe partea dreaptă și îmi amintesc că aveam ceva în cuptor – cred că erau prăjituri cu ciocolată. Și am alergat jos fără să mă tund pe cealaltă parte, apoi am zis: „Doamne, aproape că prăjturile mele s- au ars. Când am revenit sus, am văzut în oglindă reflexia mea și tunsoarea și… Mi-am înclinat literalmente capul, de genul, de ce simt asta ca fiind al meu? Mă simțeam ca și cum m-aș fi regăsit. La magazinul alimentar, oamenii îmi aruncau priviri ciudate, iar eu îmi spuneam: „Ok, sunt fericită.” Cu cât aspectul este mai ciudat, cu atât decizia este mai bună.”

Cu toate acestea, în februarie 2023, Ava și-a tăiat semnătura do și și-a vopsit părul în roșu pentru a semnifica o nouă eră, postând pe Instagram: „până ne întâlnim din nou, maxcut”.

 

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top