Now Reading
Peste 300 de branduri beauty participă la principalul târg al industriei frumuseții, Cosmobeauty EXPO 2023

Peste 300 de branduri beauty participă la principalul târg al industriei frumuseții, Cosmobeauty EXPO 2023

Cosmobeauty Expo 2023 – cel mai mare târg cu vânzare al industriei frumuseții din România, se va desfășura în perioada 23-25 iunie, la Sala Polivalentă din București.  Peste 300 de branduri beauty vor participa la cea de a 15-a ediție a târgului și peste 100 de firme vor expune produse de cosmetică facială și corporală, machiaj, coafură, frizerie, manichiură-pedichiură, dermopigmentare, echipamente de slăbit, anti-aging și vor prezenta oferte educaționale sau programe de reconversie în domeniul înfrumusețării.

 

COSMOBEAUTY EXPO 2023, EDIȚIA #15

 

Programul de vizitare a târgului este vineri – sâmbătă – duminică (23-24-25 iunie) de la 10:00 la 18:00. Peste 5.000 mp de standuri expoziționale cu vânzare și peste 320 de branduri beauty & health participa la târg. Un eveniment impresionant și interactiv pe a cărui scenă care se derulează în paralel cu târgul, vor avea loc zeci de prezentări, show-uri și seminarii de specialitate pentru specialiști, dar și pentru publicul larg, pasionat de frumusețe.

 

Ce înseamnă Cosmobeauty pentru Industria Beauty din România?

 

Este mai mult decât o expoziție cu vânzare în care sute de branduri își prezintă anual produsele, echipamentele sau serviciile ! Târgul Cosmobeauty Expo – îi conectează pe toți cei care activează în domeniul înfrumusețării, indiferent că vorbim despre distribuitori, asociații, școli de profil și consumatori. Sunt 3 zile de târg cu vânzare, 3 zile pline, de la ora 10:00 la 18:00, de pe 23 pe 25 iunie la Sala Polivalentă din București, iar accesul vizitatorilor este gratuit. E un eveniment impresionant la care participă numele cele mai mari din industria beauty din România ! Punctăm câteva dintre evenimentele care vor avea loc pe scena Cosmobeauty în perioada 23-25 iunie 2023, pe lângă prezentări de trenduri, show-uri și noi produse: Gala Premiilor Industriei de Înfrumusețare din România – vineri, 23 iunie, HairExperts Meet-up – unde se întâlnesc top experții care fac parte din programul The Hair Festival – un eveniment de global hair education destinat tuturor profesioniștilor români care își doresc să practice această profesie la nivel de excelență. Apoi, Professsional Beauty Influencer Awards (PBIA)– eveniment organizat de PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria de Înfrumusețare din România și Cosmobeauty, sâmbătă, 24 iunie, unde îi aplaudăm la scenă deschisă pe cei mai buni specialiști și totodată pe cei care s-au dovedit a fi reali influenceri beauty. Și tot pe 24 iunie va avea loc și Cosmessencia, ediția a 2-a – conferință dedicată cosmetologiei și trendurilor, dar și multe alte manifestări legate de înfrumusețare și lifestyle.”Isabela Vasile, CEO&Founder Cosmobeauty EXPO

 

Timp de 3 zile sunteți invitați într-o călătorie multi-senzorială care vă va dezvălui evoluția viitoare a industriei frumuseții din România! Mai multe detalii pe: https://cosmobeauty.ro/

See Also

 

Intrarea este gratuită.

 

 

Evenimentul este organizat de Rouge Media, jucătorul cel mai dinamic din piața de evenimente profesionale beauty & wellbeing.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top