Now Reading
Prințesele Disney devin eroi Marvel în cel mai recent videoclip IA

Prințesele Disney devin eroi Marvel în cel mai recent videoclip IA

Un videoclip creat de inteligența artificială imaginează prințesele Disney ca eroi Marvel. IA a crescut în popularitate și funcționalitate în ultimii ani. O utilizare comună a tehnologiei constă în crearea de solicitări pentru a genera artă și concepte neașteptate. Disney a devenit o țintă deosebit de populară în acest sens, utilizatorii IA imaginându-și cum ar arăta prințesele Disney în viața reală.

Canalul YouTube Dreamy AI merge într-o direcție diferită, imaginând diverse prințese Disney ca eroi Marvel. Videoclipul compilează mai multe lucrări de artă AI și chiar include superputerea fiecărei prințese.

În timp ce unele dintre superputeri sunt destul de evidente, cum ar fi Elsa care deține „Controlul gheții”, unele sunt puțin mai neașteptate, dar încă se mulează pe personaj, inclusiv Jasmine care deține „Focul Tigrului”.

După cum demonstrează videoclipul, prințesele Disney și eroii Marvel nu sunt deloc diferiți. Ambele grupuri conțin un amestec de indivizi cu superputeri și nesuperputeri. Prințesele anterioare precum Belle, Cenușăreasa și Ariel nu au puteri, în timp ce unele prințese mai recente, precum Elsa și Rapunzel, au. În mod similar, Răzbunătorii precum Thor și Captain America au superputeri, în timp ce Black Widow și Hawkeye nu.

See Also

Atât în cazul prințeselor Disney, cât și al eroilor Marvel, chiar și cei fără puteri sunt afectați de ele, practic fiecare prințesă Disney primind magia într-o anumită formă, chiar și atunci când nu o posedă ea însăși. Același lucru este valabil și pentru eroii Marvel; Black Widow și Hawkeye nu sunt străini să vadă superputeri în acțiune, chiar dacă propriile lor abilități sunt mai inferioare. Unele dintre prințese au chiar și un omolog evident Marvel, cum ar fi Merida și Hawkeye. În timp ce videoclipul este concentrat mai degrabă pe Marvel decât pe DC, Merida este, de asemenea, o potrivire bună pentru Green Arrow, în timp ce puterea „Controlul Plantelor” a lui Pocahontas amintește de cea a lui Poison Ivy.

Folosind arta ca referință, este ușor să ne imaginăm o echipă în stilul Răzbunătorilor cu prințesele Disney care se unesc pentru a lupta în numele binelui.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top