Now Reading
De vorbă cu…Nina Hariton, câștigătoarea sezonului 11 Chefi la Cuțite : „Ce m-a ajutat pe mine să fiu câștigătoarea, este faptul că eu am oferit încredere oamenilor din echipa mea.”

De vorbă cu…Nina Hariton, câștigătoarea sezonului 11 Chefi la Cuțite : „Ce m-a ajutat pe mine să fiu câștigătoarea, este faptul că eu am oferit încredere oamenilor din echipa mea.”

Originară din Republica Moldova, locuiește la Paris și este prima femeie concurentă în cadrul celui mai celebru show culinar din România, Chefi la cuțite, care a primit la preselecții trei cuțite de aur. Sub îndrumarea prolificului chef Sorin Bontea și-a arătat din plin, în echipa lui, măiestria, îndemânarea, imaginația și versatilitatea în bucătărie.

Thus Nina Hariton este câștigătoarea pe merit a sezonului 11 de Chefi la Cuțite. Iar astăzi ne prilejuiește o mare bucurie să o avem drept invitată în cadrul unui nou interviu marca Daily Magazine. Pentru că admirăm și susținem din plin femeile puternice! 

Enjoy!

 

Bună, Nina, şi bine te-am găsit în cadrul Daily Magazine! Pentru început spune-mi cum te simţi în ipostaza de prima femeie care a obţinut trei cuţite de aur şi care a şi câştigat finala Chefi la Cuţite din acest sezon? Care crezi tu că au fost principalele atuuri ce te-au remarcat?

mulțumesc from soul pentru apreciere! EU am lived at cote maxime fiecare etapă din acest concurs iar this m-a made to accept dar and to valorific fiecare moment. Faptul that am fost premium femeie care a obținut cele 3 cuțite de aur and together with team am câștigat sezonul 11, este o dovadă that nu exista bariere and obstacole atunci when go to you want ceva cu true. Nu cred that există secrete ale succesului atunci when faci totul cu trup and soul! There is just multă muncă and concentrație spre scopul final. Ce m-a ajutat pe mine to son câștigătoarea, este faptul that eu am oferit trust oamenilor din team mea. Eu am crezut in ei. Eu nu i-am lășat to if abată from at drumul nostru nici atunci when credeam that nu May este posibil de made nimic.

 

Care au fost cele May importante lecţii învăţate în bucătărie, atât în lucrul cu oamenii, cât şi cu alimentele?

Noi putem to performăm doar next door de oameni, iar o lecție pe care am learned-o in bucătărie e that far from oameni noi nu facem nimic! Oamenii au nevoie de oameni, iar this s-a seen in finala Chefi at Knives. M-am convins still o dată that flexibilitatea este o calitate foarte important in bucătărie.

 

 

Privind, cumva, obiectiv, femeile or bărbaţii are May maeştri în bucătărie, în opinia ta?

No există femei or bărbați in bucătărie, există profesioniști. Atât time as early as iubești ceea ce faci, you are curios and vrei to înveți lucruri noi, nu contează that you are bărbat or femeie. Cert e that tradition face ca woman to either May a little dispusă at work in bucătăriile profesionale datorită orelor de muncă and a presiunii enorme care există in bucătărie, but when există talent and dorință totul este posibil.

 

Ce poţi spune că ai învăţat de at mentorul tău, Sorin Bontea? Îţi doreşti o colaborare culinară pe viitor cu el?

Un lucru prețios pe care l-am learned from at Chef Bontea este Munca, to muncești! Prin muncă oricine reușește! And dorința from win, cred that this este ceea ce ne-a unit până at trace, acea ambiție to câștigăm! Noi am câștigat together, iar Adventure abia începe!

 

Există prietenie în cadrul şi dincolo de Chefi at Cuţite?

No you can to nu fii prieten cu oamenii cu care ai împărțit same emoții time de 1 lună,oameni cu care am plâns and cu care ne-am bucurat together! Noi lucrăm together at viitoare proiecte, rămâneți aproape de noi and urmăriți-ne evoluția!

 

Care este plăcerea ta culinară? Dar propriul tău autograf culinar?

Eu ador legumele de sezon, in bucătăria mine există un calendar at fructelor and legumelor de sezon. The mine in farfurie trebuie to fie culoare! Let either viață! Eu ador bucătăria franțuzească, de fapt este ceea ce me definește cell May mult! Este despre gust, savoare, textură, eleganță and rafinament!

 

 

See Also

În ce constă, în opinia ta, o dietă sănătoasă?

Eu diete nu țin, but mereu am mănânc 3 mese pe zi, sănătoase, made from mine care includ legume proaspete, salate verzi, supe de sezon and, bineînțeles, desert doar de casă, artizanal.

 

Îţi doreşti pe viitor să ai propriul tău restaurant?

Eu, in sinea mea, me doresc, eu ador ospitalitatea, to primesc oamenii, to le ofer plăceri gastronomice, but pe moment nu este planul meu. Lucrez intens at o carte de rețete, tehnici and secrete din gastronimia franțuzească. Carte care goes vedea soarele in curând. Dar May multe detalii you voi oferi foarte curând.

 

Pe scurt, gătitul este artă, pasiune or şi un pic de cunoaştere?

For mine gătitul este, in primul rând, passion and dragoste! Cunoștințe tehnice putem avea cu toții, but nu all reușesc to redea acel gust and aspect atunci when is about from gătit. Faceți totul cu dragoste and doar atunci you will deveni profesioniști with true!

 

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top