Now Reading
Sinceritate brutală în noul EP semnat Killa Fonic – “SS1000”

Sinceritate brutală în noul EP semnat Killa Fonic – “SS1000”

Killa Fonic nu ia pauze, artistul nu încetează niciodată să livreze pentru fanii săi bucăți din experiențele și sufletul său. De această dată, Killa vine cu EP-ul “SS1000”, EP ce continuă seria creativă a albumului „Osvaldo”, explorând infinita lume a muzicii prin sound-uri diverse și păstrându-și dansul liric impecabil, pătruns întotdeauna de o sinceritate, ce pentru mulți ar putea fi prea abruptă, însă versurile sunt trăirile și crezurile artistului. 

Alături de Killa Fonic se alătură în acest demers artistic RAVA, pentru piesa “Budokai” și 911, pentru piesa “Iasomie”. Pe lângă acestea, EP-ul conține și piesele: “Saiyaman”, “Magdalena” și “Killa Kame House”. 911 a fost alături de artist și pentru partea de producție, împreună cu Joey Crack.

,,<<SS1000>> este un E.P. care exprimă noua formă Killa Fonic, dar nu îl definește în totalitate. Transformările mele nu au fost niciodată de ordine estetică, imaginea se schimbă ca un efect colateral al schimbării interioare. Am simțit că după albumul <<Osvaldo>> era și timpul să ne distrăm puțin altfel și puțin mai mult. Fiecare zi e un nou început, iar cârma este doar în mâinile noastre. Și frica de ape noi nu ne face decât să murim de sete, pentru că nimeni nu vrea să bea o apă stătută. A fost o călătorie scurtă în a produce acest album cu 911, dar una cosmică. Joey Crack m-a ajutat să închei materialul cu cel mai bun beat drill pe care l-am auzit în ultimul an, iar Lu-k Beats mi-a oferit cel mai bun sound și este extrem de rar să primești ceva exact așa cum îți dorești să sune. Enjoy <<SS1000>>! Free your mind!” ne spune Killa Fonic. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top