Now Reading
FENOMENUL INTENCITY CRAIOVA 2023 | VIDEO-INTERVIURI EXCLUSIVE

FENOMENUL INTENCITY CRAIOVA 2023 | VIDEO-INTERVIURI EXCLUSIVE

Cu certitudine credem că experiența Intencity din acest an a fost una dintre cele mai frumoase. Ne-am bucurat de un festival bine și minuțios organizat. De artiști unul și unul care s-au întrecut în energie și în show-urile oferite. De o echipă ce ne-a susținut în fiecare demers jurnalistic inițiat – mulțumim Nosce Group & Georgiana Stoica! De un nucleu de presă în care noi, oamenii frumoși și curajoși, am muncit cu sârg și dăruire, la foc încins, timp de 3 zile.

Ne-a mers la suflet fiecare artist, de la headlinerul Enrique Iglesias, care a umplut întreg stadionul Ion Oblemenco, legendarii artiști retro din prima seară precum Ace of Base, Haddaway, Dr Alban, Snap, Bellini, minunatul WRS, despre care în acest moment putem spune că este artistul cu un potențial uriaș româno-internațional, dj-ii din seara 2 – Mahmut Orhan & Manuel Riva, mainly, ruleee, și focul din ultima seară adus de exploziva Ruslana sau beat-urile eclectice oferite de Alex Ferrari sau Oceana. Pentru toate astea mulțumim!

Pentru 2024, organizatorii au început să se pregătească de pe acum, promițând un show mult mai incendiar, o schimbare de ritmuri, gândindu-se la o extindere a duratei festivalului și mizând pe atragerea unor artiști internaționali de renume.

Să ne revedem cu bine la anul! Dar până atunci, să ne bucurăm de interviurile exclusive realizate de Daily Magazine în cadrul evenimentului-fenomen numit Intencity!

RUSLANA interview for Daily Magazine 

MANUEL RIVA interview for Daily Magazine 

JENNY BERGGREN (ACE OF BASE) interview for Daily Magazine 

See Also

HADDAWAY interview for Daily Magazine

BELLINI interview for Daily Magazine

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top