Now Reading
Trupa Coldplay a confirmat că va cânta în România în 2024

Trupa Coldplay a confirmat că va cânta în România în 2024

După succesul extraordinar al turneului European Coldplay din vara această – ce a culminat seară trecută cu cel de-al patrulea show la Amsterdam – trupa a anunțat astăzi a treia parte a turneului Music Of The Spheres World Tour, cu date programate în Europa în lunile iunie, iulie și august 2024.

Concertul este programat să aibă loc în data de 12 iunie pe Arena Națională din București.

Pe lista concertelor sunt incluse și primele showuri ale trupei în România, Grecia și Finlanda, precum și primul show la Roma de la concertul din 2003 și prima vizită în Budapesta după evenimentul din 2008.

Fanii care doresc să aibă primii acces la bilete se pot înregistra acum la presale – care va începe marți, 25 iulie – pe Coldplay.com

De asemenea, pentru evenimentul de la București pe site va fi disponibilă și o campanie de presale destinată clienților BCR.

Campania de presale pentru București va începe la ora 09:00, precum și pentru Atena, Budapesta, Lyon, Roma și Helsinki, și la 10:00 pentru Dusseldorf, Munich, Viena și Dublin.

Vânzarea pentru publicul general începe vineri, 28 iulie, la 10:00 pentru toate orașele.

De la primul concert al turneului,  “Music Of The Spheres World Tour”, ce a avut loc în martie 2022, Coldplay a vândut peste 7.5 milioane de bilete – cea mai mare cifra de vânzări a unui turneu în ultimii doi ani. Turneul a primit review-uri pozitive atât de la fani, cât și de la critici și a primit titlul de “Favourite Touring Artist” în cadrul premiilor AMA din 2022, precum și titlul de “Turneul Anului”, oferit de iHeartRadio Awards în 2023.

Luna trecută, un raport al Institutului de Tehnologie din Massachusetts a dezvăluit că acest turneu Coldplay a produs până acum cu 47% mai puține emisii de CO2 decât turneul precedent din 2016/ 2017 (în urmă unei comparații de la show la show) și că până în prezent au fost plantați deja 5 milioane de copaci în toată lumea (câte un copac pentru fiecare participant la concertele trupei).

See Also

Evenimentul de la București, ce va avea loc pe 12 iunie 2024, la Arena Națională, este organizat de Emagic și Live Nation.

Prezentat de BCR și Mastercard.

Coldplay au confirmat de asemenea că vor pune la dispoziția publicului, la o dată ulterioară, un număr limitat de bilete Infinity Tickets. Coldplay va lansa Infinity Tickets pentru fiecare concert, din dorința de a se asigura că prețurile biletelor pentru evenimentele din cadrul turneului Music Of The Spheres World Tour sunt accesibile pentru fani. Infinity Tickets vor costă aproximativ 20 EURO. Comenzile pentru aceste bilete vor fi restricționate la 2 bucăți per fan și se vor putea cumpără doar în pereche de două locuri (situate unul lângă altul).

DHL este Partenerul Logistic Oficial al turneului Music Of The Spheres World Tour, susțînând trupa în misiunea ei de a reduce emisiile directe ale turneului cu 50%.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top