Now Reading
GALA HOP ÎN 3 MOTIVE | SAȘA PÂNZARU : „La Gala Hop îmi doresc să savurez din plin întreaga experiență, de la repetiții, la ateliere și momentele pe scenă.”

GALA HOP ÎN 3 MOTIVE | SAȘA PÂNZARU : „La Gala Hop îmi doresc să savurez din plin întreaga experiență, de la repetiții, la ateliere și momentele pe scenă.”

Originară din Cluj-Napoca, despre Sașa Pânzaru se poate spune că este un om multivalent, pentru care fiecare challenge înseamnă o nouă oportunitate de a-și depăși propriile limite. CV-ul ei include posturi precum secretar literar la Teatrul Național Târgu Mureș, profesoară de teatru la Palatul Copiilor din Târgu Mureș, terapeut în cadrul Armonii Galactice. Și, în acest an, concurentă la Gala Hop – Gala Tânărului Actor atât la secțiunea Individual, cât și la secțiunea Grup, alături de Denissa Rogoz, în sceneta Celălalt.

O descoperim azi în cadrul unui nou interviu dedicat evenimentului Gala Hop – (30 august – 2 septembrie) – Alba Iulia. 

 

Actoria pentru mine este …

stil de viață.

 

3 atribute ce descriu un actor prezentabil

Ghidat de pasiune

Cu o mentalitate puternică

Adaptabil

 

3 moduri în care îmi doresc să-mi fac simţită prezenţa ca actor pe scena din România

Vorbind, prin arta mea, despre teme care sunt importante pentru mine și care observ că pot fi importante și pentru ceilalți.

Printr-o atitudine profesionistă.

Prin bucuria și entuziasmul cu care merg înspre fiecare proiect și înspre fiecare nouă zi de repetiții.

 

3 motive pentru care prefer să lucrez individual/în grup legat de secțiunile Hop

Participând la ambele secțiuni, mărturisesc că sunt la fel de entuziasmată, atât pentru munca individuală, cât și pentru cea în echipă, așa că le voi motiva pe amândouă.

Prefer individualul pentru că:

Te provoacă să fii singur în scenă, lucru care nu este deloc ușor. Te bazezi exclusiv pe energia proprie, iar acesta este un exercițiu extrem de util pentru actor.

Îți dă șansa de a lucra cu tine, de a te descoperi ca artist și ca om în această singurătate. Realizezi ce te doare, ce te interesează, ce vrei să spui pe o scenă atunci când ești doar tu. Conceptul, tematica, în funcție de regulile date, evident, sunt în mâinile tale.

Există un sentiment aparte atunci când repeți singur, când creezi în spațiul tău, fără nimeni alături. Nu poți fi niciodată sigur pe ce se vede de fapt. Ochiul extern e important, dar în lipsa lui, se dă o luptă constantă în mintea ta. Lucrezi cu gândurile tale, oscilând de la a te considera genial, la a te bloca, crezând că ești fără șansă de scăpare.

 

Prefer grupul pentru că:

Îți oferă șansa de a crea împreună cu cei cu care îți dorești. Echipa nu-ți este impusă, este o alegere, așa că se pornește de la început dintr-un punct productiv.

Îți aduce foarte multe momente frumoase, încărcate de emoții, de la râs în hohote, la lacrimi și dorința de a fugi cât mai departe. Pe toate acestea le împărtășești cu cel de lângă tine. Atunci când tu nu mai vrei, te motivează el și invers.

Lucrez cu prietena și colega mea Denissa și, chiar dacă veneam amândouă de la locul de muncă și se făcea ora 02.00, eram foarte productive și ne bucuram de fiecare moment împreună, în ciuda oboselii sau a stresului. Cred că așa ar trebui să decurgă mereu procesul de repetiții. Nu la 02.00, noaptea, dar cu energia și cu bucuria pe care le-am regăsit în acest grup.

 

 

3 expectations me vs Gala Hop and me vs audience

Să savurez din plin întreaga experiență, de la repetiții, la ateliere și momentele pe scenă.

Să mă adaptez cât mai rapid la mediul de lucru, indiferent de provocările care vor apărea, atât în repetiții, cât și pe parcursul Galei.

Să mă provoc ca artist și dincolo de scenă, în ceea ce privește promovarea, dacă tot vorbim despre utilizarea tehnologiei.

See Also

 

3 motto-uri ce mă descriu pe scenă şi în culise

Când nu mai poți, mai poți un pic.

Muncește până nu va mai trebui să te prezinți.

Oricum viața nu e simplă, așa că de ce să nu alegem să facem ceea ce ne place, ca să merite efortul?

 

3 mulţumiri pe care le-aş adresa dacă aş fi unul dintre câştigătorii Galei

În primul rând, mi-aș mulțumi mie pentru că am luat decizia înțeleaptă de a renunța la un venit stabil în încercarea de a rămâne în continuare conectată la pasiunea mea, la scenă.

Le-aș mulțumi oamenilor care mă acceptă zilnic așa cum sunt, punând scena pe primul loc. Printre aceștia se numără: logodnicul meu, părinții mei, prietena mea, Denissa, alături de care particip la secțiunea grup și care a acceptat să mergem la preselecții chiar dacă mai aveam atât de puțin timp de repetiții și încă unei persoane care, prin faptul că a înțeles că nu mă pot rupe de scenă, mi-a oferit șansa de a lua acest tren liniștită și fără un stres în plus.

Următoarea mulțumire este pentru cei fără de care drumul meu cu siguranță ar fi fost altul, pentru unele dintre cele mai importante întâlniri din viața mea: profesorii mei, Monica Ristea, Elena Purea și Ioan Ardelean și pentru actorul Ruslan Bârlea, care mi-a confirmat încă de la începutul drumului că ambiția poate fi un ingredient secret.

 

3 mesaje pentru mine cea din trecut/prezent/viitor

Faci bine ceea ce faci, nu te mai întreba cum ajung să primească mai multe laude tocmai aceia care muncesc mai puțin.

Ai încredere și bucură-te!

Știu că ești fericită, că trăiești exact viața pe care ți-ai dorit-o.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top