Now Reading
Rihanna – însărcinată cu al doilea copil, lansează o nouă capsulă vestimentară

Rihanna – însărcinată cu al doilea copil, lansează o nouă capsulă vestimentară

La prima sarcină a Rihannei în 2022, artista a subminat multe dintre granițele sociale și vestimentare conservatoare ale stilului de maternitate – a pozat în mod regulat participând la evenimente și evenimente de covor roșu în minirochii, tocuri și haine decupate.

În prezent, cântăreața și femeia de afaceri și partenerul ei, rapperul A$AP Rocky, așteaptă cel de-al doilea copil, iar Rihanna își extinde estetica sarcinii – și a parentalității – prin proiectarea și lansarea unei colecții capsule pentru maternitate în parteneriat cu marca de lenjerie Savage X Fenty.

"Noua capsulă cu tematica maternității are rolul de a aduce a încredere și confort mamelor în fiecare etapă a călătoriei lor", a spus Rihanna într-un comunicat de presă. "Vreau să le reamintesc femeilor că pot rămâne  sexy și să vă simțiți bine în timp ce sunt mame."

Noua linie prezintă un tricou grafic supradimensionat cu mesajul obraznic „Make More Babies” și trei bretele, toate fiind inspirate de (și poartă numele) cele mai populare siluete ale Savage X Fenty — Savage X Cotton, Floral Lace și Savage Not Sorry.

Colecția de capsule este concepută pentru a fi confortabilă și funcțională pentru mămici și viitoarele mămici,  „astfel încât fiecare mamă să se poată simți ca ea este cea mai bună, indiferent dacă se află acasă, în mișcare ( sau) cu sau fără copil în fașă”, potrivit comunicatului.

Fiecare sutien a fost creat cu funcționalitate de utilizare a unei singure mâini, adresat  părinților multitasking. Alte caracteristici pentru confort și comoditate includ o curea pentru alăptare, cu deschidere de la gât până la subrat, bretele reglabile în față și închideri la spate și un set de cleme pentru alăptare care se fixează cu ușurință.

"Când am aflat că sunt însărcinată, m-am gândit în sinea mea: „Nu am cum să merg la cumpărături pe culoarul maternității." Îmi pare rău – etapa este prea distractivă să nu mă îmbrac cum îmi doresc”, a spus Rihanna pentru Vogue – mai 2022. „Nu voi lăsa acea parte să dispară doar pentru că corpul meu se modifică."

See Also

Incursiunea Savage X Fenty în îmbrăcămintea pentru etapa maternității este cel mai recent exemplu al angajamentului mărcii pentru o mai mare incluziune – în ceea ce privește îmbrăcămintea, accesoriile și frumusețea, mărimea, campaniile, brandingul și  prețul. Oferită în mărimile XS până la 4X, colecția, ale cărei prețuri variază între aproximativ 35 USD și 60 USD, este disponibilă acum online și la comercianții cu amănuntul.

"Vrem să facem femeile să arate bine și să se simtă bine”, a spus Rihanna. „Vrem să te simți sexy și să te distrezi făcând asta.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top