Now Reading
Delia prezintă ”Sirena Apelor”, un cântec plin de dor și iubire preluat din cultura romă, cu videoclip controversat

Delia prezintă ”Sirena Apelor”, un cântec plin de dor și iubire preluat din cultura romă, cu videoclip controversat

Delia continuă seria lansărilor de single cu sound aparte față de cele cu care și-a obișnuit publicul și prezintă fanilor ”Sirena Apelor”.

Piesa este un cântec de sirenă plin de dor și iubire, cover după Conte Casanova, muzica de Conte Casanova, Delia, Alex Cotoi, versuri Conte Casanova, Delia, producție Alex Cotoi. Cu un videoclip îndrăzneț cu câteva cadre controversate semnat de Bogdan Daragiu, producție video Luca’s Art Film, Delia este o sirenă modernă, fantastică, futuristă, îmbrăcată în latex, cu un look grunge.

Personaje mitologice de o frumuseţe aparte, sirenele i-au fascinat pe oameni din cele mai vechi timpuri, pe seama lor circulând diverse legende.

,,Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de <<joacă>> ideal. <<Sirena Apelor>> este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez. Am (re)descoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei”, a spus Delia.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top