Now Reading
Olivia Addams și DOC fac ,,Plata cu dor”

Olivia Addams și DOC fac ,,Plata cu dor”

Un amalgam de voci înalte, un instrumental complex, cu beat-uri hip-hop, instrumente etnice, dar și sound-uri pop, stau drept fundal muzical pentru gândurile înșirate cu grijă de Olivia Addams și DOC. Cei doi artiști cântă cu ardoare despre sentimente de iubire năucite de dor. Vocea consistentă a Oliviei și tonul hotărât al lui DOC te vor face, cu siguranță, să pui piesa pe repeat. 

,,Plata cu dor” a fost compusă de IRAIDA, DOC, Adi Istrate, Surorile Osoianu și Achi, care s-a ocupat și de partea de producție. Piesa este însoțită de un videoclip dinamic, ce îi are ca protagoniști pe Olivia Addams și DOC, regizat de Jimachez și produs de LOOPS Production.

,,Când n-ai oferit destul în iubire, plătești cu unul dintre cele mai răscolitoare sentimente, cu dorul. Ador piesa asta și îi mulțumesc lui DOC că a făcut-o și mai bună cu flow-ul său inconfundabil și accentul emotiv. Sper să vă placă la fel de mult precum nouă.” ne spune Olivia Addams. 

See Also

,,Piesa mi-a intrat pe sub piele la prima ascultare. Olivia a livrat emoție coerentă și m-a prins total. Într-o oră aveam strofa. Sper să vă placă povestea!” ne spune DOC. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top