Now Reading
Începe Bucharest Jazz Festival: 7-10 septembrie, la ARCUB – Hanul Gabroveni și Combinatul Fondului Plastic. Oferte speciale pentru biletele individuale

Începe Bucharest Jazz Festival: 7-10 septembrie, la ARCUB – Hanul Gabroveni și Combinatul Fondului Plastic. Oferte speciale pentru biletele individuale

Bucharest Jazz Festival revine în această toamnă cu patru zile de concerte live at ARCUB – Hanul Gabroveni and Combinatul Fondului Plastic între 7 și 10 septembrie. Pe scena festivalului urcă, în acest weekend, artiști de Grammy, Meshell Ndegeocello, Ben Wendel, și cel mai important grup de Afro-Jazz din Marea Britanie, Nubiyan Twist, artiști români, precum Norzeatic & Qinta Spartă, TaJnic, Anita Petruescu, precum și Big Band Radio România, sub bagheta lui Tobias Hoffmann. Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.

 

For concertele Bucharest Jazz Festival at Combinatul Fondului Plastic din weekendul 8-10 septembrie, abonamentele cu loc pe scaun and biletele cu loc din 8 septembrie are sold out. În perioada 5-10 septembrie, fanii festivalului beneficiază de un discount special at achiziția a două bilete pe zile, în zona de acces general. Rămân disponibile pentru achiziție abonamentele generale and biletele cu loc.

 

Concertele Bucharest Jazz Festival 2023 | 7 septembrie, ARCUB – Hanul Gabroveni | 8-10 septembrie, Combinatul Fondului Plastic

 

 

Printre cele mai așteptate prezențe ale acestei ediții, artista cu 11 nominalizări la Premiile Grammy și cu un premiu câștigat Meshell Ndegeocello își va prezenta cel mai recent album „The Omnichord Real Book”, aducând, în premieră pentru publicul de jazz din România, groove-ul ei inconfundabil, cu elemente de funk, soul, jazz, R&B, hip-hop și rock. Senzația scenei britanice, Nubiyan Twist promite un show exploziv, cu sunete unice, molipsitoare, cu influențe de jazz, hip-hop, afrobeat, latin, soul, reggae și dance, iar saxofonistul Ben Wendel va inunda scena cu un sonor original în care improvizația armonioasă și sofisticată se îmbină în mod irezistibil cu influențe variate din sfera post-bop, clasică și post-rock. Big Band Radio România, sub bagheta lui Tobias Hoffmann, va prezenta spectacolul muzical „Conspiracy”, cel mai recent album al celebrului dirijor și compozitor austriac.

 

Mircea Tiberian Quartet, Gin Tonic Orchestra, Norzeatic & Qinta Spartă, Sorin Romanescu Trio, Muntet, Anita Petruescu Group, Sebastian Spanache, Tajnic and Lukács Márton Live Set completează line-up-ul acestei ediții, caracterizată profund de o paletă stilistică diversă, plecând de la tradiții și ajungând în forme moderne ale jazzului, manifestate atât în combouri tradiționale, cât și în formule care înglobează și explorează electronica și zone dansante de crossover. Cu genuri muzicale care variază de la jazz clasic la muzica contemporană, de la afrobeat la hip-hop sau spoken word, Bucharest Jazz Festival 2023 promite o călătorie jazzistică memorabilă.

 

Bucharest Jazz Festival este, totodată, și un loc de întâlnire și colaborare pentru muzicieni. Jam sessions găzduite în cadrul festivalului vor oferi artiștilor ocazia de a improviza în limbajul universal al muzicii, creând momente de neuitat pentru public.

 

Masterclass Ben Wendel | 9 septembrie, ARCUB – Hanul Gabroveni

 

Bucharest Jazz Festival continuă tradiția dezvoltării scenei de jazz românești cu masterclassul susținut de saxofonistul nominalizat la Grammy Ben Wendel. Ben Wendel va susține sâmbătă, 9 septembriethe ARCUB – Hanul Gabroveni, în intervalul orar 13.00-16.00, un masterclass gratuit dedicat studenților secțiilor de jazz, precum și absolvenților sau muzicienilor din comunitate.

 

Cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative la scena contemporană de jazz, Ben Wendel are o vastă experiență didactică și artistică. Membru fondator al grupului Kneebody, Wendel a fost distins, în calitate de compozitor, cu Premiul ASCAP Jazz Composer, iar Consiliul Canadei pentru Arte i-a acordat Premiul Victor Lynch-Staunton.

 

În masterclassul găzduit de ARCUB, Ben Wendel va împărtăși cunoștințele și expertiza sa în ceea ce privește improvizația, compoziția și tehnicile de interpretare. Participanții vor avea ocazia unică de a afla de la un maestru al genului tehnici și strategii pentru a construi solouri captivante și inovatoare și detalii despre modul în care acesta își găsește inspirația și își dezvoltă ideile. În cursurile sale, Wendel promovează o abordare holistică a muzicii, încurajând studenții să exploreze diferite stiluri muzicale pentru a-și îmbogăți bagajul de cunoștințe și influențe. De la improvizație și compoziție la tehnici instrumentale și interacțiunea în formație, tematicile abordate de Ben Wendel în masterclassurile sale oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra lumii muzicii jazz.

 

Spații de relaxare pentru public: lounge, delicii culinare și artă contemporană | 8-10 septembrie, Combinatul fondului Plastic

 

Bucharest Jazz Festival 2023 asigură o experiență completă pentru participanții la eveniment. La Combinatul Fondului Plastic, în zona cu acces general, publicul va avea o experiență completă pentru toate simțurile în zona de lounge. Participanții la festival se pot relaxa pe șezlonguri confortabile sau bănci, pot savura o varietate de delicii culinare oferite de foodtruck-uri și băuturi revigorante. Totodată, pasionații de muzică se pot delecta cu oferta muzicală a standului Cărturești. În plus, publicul va avea ocazia să viziteze și galeriile Combinatului Fondului Plastic, care găzduiesc expoziții de artă contemporană, oferind o perspectivă captivantă asupra creativității artistice în ritmurile captivante ale muzicii jazz.

 

Oferte speciale, bilete și abonamente disponibile | 8-10 septembrie, combinatul fondului plastic

 

Iubitorii de muzică jazz mai pot achiziționa bilete individuale cu acces general și loc pe scaun, precum și abonamente generale pentru concertele celui mai așteptat eveniment de jazz din Capitală. Abonamentele cu loc pe scaun pentru concertele 8-10 septembrie la Combinatul Fondului Plastic, precum și biletele individuale cu loc pentru ziua de 8 septembrie sunt sold out. Biletele și abonamentele pot fi achiziționate atât online, cât și în zilele de festival, în locația evenimentului, în limita locurilor disponibile.

 

În perioada 5-10 septembrie, fanii festivalului beneficiază de un discount special la achiziția a două bilete individuale în zona de acces general. Astfel, la achiziția a două bilete individuale în zona cu acces general, prețul celui de-al doilea bilet va fi de 45 lei, în loc de 75 lei. Prin urmare, pentru două persoane, costul a două bilete individuale pentru zona cu acces general, în orice zi de concerte de la Combinatul Fondului Plastic, va fi de 120 lei, în loc de 150 lei. Discountul este valabil doar pentru achiziționarea a două bilete din aceeași zi de concerte la Combinatul Fondului Plastic.

 

Biletele individuale și abonamentele generale pot fi achiziționate online pe arcub.ro, Entertix.ro, Myticket.ro, în magazinele partenere și la casa de bilete ARCUB (strada Lipscani nr. 84-90).

 

Publicul poate achiziționa bilete și abonamente și în zilele de festival (8-10 septembrie), direct la Combinatul Fondului Plastic. Oferta dedicată achiziției a două bilete individuale cu acces general este valabilă și la Combinatul Fondului Plastic. Copiii cu vârsta de până la 10 ani beneficiază de acces gratuit. Pentru concertele din 7 septembrie, la ARCUB – Hanul Gabroveni, publicul are acces gratuit.

 

l   OFERTĂ 1+1: BILETE ACCES GENERAL | 8-10 SEPTEMBRIE | COMBINATUL FONDULUI PLASTIC – 120 LEI/2 BILETE

l   BILETE INDIVIDUALE ACCES GENERAL | 8-10 SEPTEMBRIE | COMBINATUL FONDULUI PLASTIC – 75 LEI/BILET

l   BILETE INDIVIDUALE CU LOC | 9-10 SEPTEMBRIE | COMBINATUL FONDULUI PLASTIC – 100 LEI

l   ABONAMENTE ACCES GENERAL | 8-10 SEPTEMBRIE | COMBINATUL FONDULUI PLASTIC – 200 LEI

Program Bucharest Jazz Festival // 7-10 septembrie 2023

 

Joi, 7 septembrie 2023 | 19:00 – 21:00

ARCUB – Hanul Gabroveni (pasajul Gabroveni)

19:00 - Sebastian Spanache

20:00 - Mircea Tiberian Quartet – Now as Then

 

Vineri, 8 septembrie 2023 | 19:00 – 23:00

Combinatul Fondului Plastic

See Also

19:00 - Sorin Romanescu Trio

20:00 - Big Band Radio România / dirijor Tobias Hoffmann / solist Vilkka Wahl – Conspiracy

21:30 - Ben Wendel Quartet

23:00 - Jam Session

 

Sâmbătă, 9 septembrie 2023 | 18:00 – 23:00

Combinatul Fondului Plastic

18:00 - Lukács Márton Live Set

19:00 - Muntet

20:00 - Norzeatic & Qinta Spartă

21:30 - Meshell Ndegeocello

23:00 - Jam with The BASH

 

Duminică, 10 septembrie 2023 | 18:00 – 23:00

Combinatul Fondului Plastic

18:00 - TajNic

19:00 - Anita Petruescu Group

20:00 - Gin Tonic Orchestra

21:30 - Nubiyan Twist

Programul integral al festivalului este, de asemenea, disponibil pe arcub.ro and www.bucharestjazzfestival.ro.

Eveniment organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.

Partener principal: Radio Europa FM

Cu sprijinul: Kaufland România, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București

Partener media:Daily Magazine

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top