Now Reading
Alexia x Spike – Infinituri

Alexia x Spike – Infinituri

Alexia lansează noul său single, “Infinituri”în colaborare cu Spike, cântec care marchează lansarea primului EP al artistei, cu piese care vor fi dezvăluite în totalitate în această toamnă. „Infinituri” este o piesă de dragoste, care acompaniată de sensibilitatea din vocea Alexiei și puterea din vocea și versurile lui Spike, îi redau acesteia echilibrul perfect dintre vulnerabilitate și pasiune.

Piesa a fost compusă de Alexia Astelian, Alex Pelin, Vlad Lucan și Paul Mărăcine, versurile au fost scrise de Alex Pelin și Paul Mărăcine, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan, la studiourile ATOM, casa de discuri cu care artista a început să lucreze de la începutul anului 2022.

Alexia x Spike – Infinituri

 

 

"Infinituri explorează subiecte universale, precum timpul și iubirea. Cu versuri care evocă gânduri și sentimente profunde, melodia ne aduce într-o călătorie muzicală plină de introspecție și reflecție. Cât despre colaborarea cu Spike, cu toate că suntem “sub aceeași umbrelă”- la ATOM, în sfârșit s-a întâmplat această colaborare pe care o așteptam și pe care mi-o doream de mult timp. Pentru mine Spike e mult mai mult decât un artist…”, a declarat Alexia.

"Când băieții de la studio mi-au dat play la piesă și am ascultat-o pentru prima oară, am știut că trebuie să sar și eu pe ea. Alexia este un artist foarte talentat și mă bucur că s-au aliniat planetele să putem face această colaborare. Sper să vă ajungă la suflete. Pupi iubi!", a declarat Spike. 

See Also

Videoclipul este o explorare vizuală și emoțională a simetriei, geometriei și reflecției profunde. Acesta a fost regizat de Bogdan Păun, director de imagine a fost Alexandru Mureșan, iar de producție s-a ocupat Arkomo. Din echipa de beauty a artistei au făcut parte Anca Buldur (make-up), Livia Berceanu (hair) și Hilke Muslim (styling). 

"Mă bucur că am lucrat cu echipa de la NGM, și că au făcut ca totul să fie la superlativ. Sunt foarte încântată de rezultat. Sper ca și această piesă să ajungă la inimile voastre și să o ascultați la infinit!", a mai declarat Alexia.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top