Now Reading
DJ Project și Alina Eremia au lansat piesa „Privirea Ta”, un remake al cunoscutului hit lansat inițial în 2005:

DJ Project și Alina Eremia au lansat piesa „Privirea Ta”, un remake al cunoscutului hit lansat inițial în 2005:

DJ Project au adus un nou suflu piesei „Privirea Ta” și au cooptat-o pe Alina Eremia. Vocea specială a artistei este ingredientul perfect pentru noua variantă muzicală. Creditele merg către Dara și Alina Eremia pentru versuri, iar muzica este semnată de Dara, Tudor Ion, Alina Eremia, Gino Manzotti.

Nu puteam să nu sărbătorim majoratul piesei <<Privirea ta>>, o piesă care mi-a marcat adolescența. Mă bucur ca DJ Project au avut deschidere și încredere să scriem un nou capitol al piesei și sperăm ca noua versiune să aducă un val nou de amintiri!„, a declarat Alina Eremia.

DJ Project este una dintre primele trupe dance din România, ce la momentul actual reprezintă o marcă înregistrată a acestui stil de muzică. Grupul este compus din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea), ambii purtând titulatura de DJ și producători, iar primul lor single, „Experience”, a fost lansat în 2001. De la debutul lor, cu o activitate înfloritoare de peste 22 de ani pe scenă, la radio și în inimile a milioane de oameni, au lansat nouă albume de studio.

În catalogul lor muzical se află numeroase colaborări cu artiști recunoscuți, printre care Roxen, MIRA, Andia, EMAA, Adela Popescu, AMI și Lidia Buble. Printre piesele cu succes răsunător se numără „La timpul lor”, în colaborare cu EMAA, pentru care au câștigat premiul pentru cea mai bună colaborare la The Artist Awards 2022, „Parte din tine”, în colaborare cu Roxen, „Inimă nebună”, cu MIRA, „Retrograd” și „Slăbiciuni”, cu Andia sau „Fulgul” alături de Holy Molly.

See Also

Alina Eremia și-a început cariera la o vârstă fragedă, iar la acest moment este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei includem „Cum se face”, „A fost o nebunie”, „În dreapta ta”, colaborarea cu Vescan, „Tatuaj” și „Noi”. În 2021, Alina a lansat cel de-al doilea album al său, „Déjà Vu”, care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. În acest an, Alina a lansat EP-ul „Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top