Now Reading
Duo-ul de DJ italieni, VINAI, și Alexandra Stan, fac echipă pentru un nou imn dance-pop puternic și te vor face să „crezi” în iubire cu „Believe”

Duo-ul de DJ italieni, VINAI, și Alexandra Stan, fac echipă pentru un nou imn dance-pop puternic și te vor face să „crezi” în iubire cu „Believe”

Evocând una dintre cele mai memorabile piese ale lor de până acum, duo-ul italian VINAI își unește forțele cu senzația pop din Romania, Alexandra Stan, pentru noul lor single – „Believe”, lansată astăzi alături de Universal Music Romania și Spinnin’ Records.

Piesa amintește perfect de farmecul și energia hiturilor de club de la începutul anilor 2000, cu acorduri energice și vocile atrăgătoare, în timp ce sintetizatoarele și producția clară adaugă o senzație proaspătă, contemporană, devenind favorita atât pentru publicul de club, cât și pentru radio.

Având un parcurs extraordinar încă de când au intrat pe piață în 2011, cu un șir de hituri de festivaluri din Big Room, frații italieni au continuat să-și evolueze stilul, menținând o abordare melodică, încorporând, de asemenea, mai multe voci și aranjamente în stil pop. Recent, acest lucru a dus la hituri pop electronice strălucitoare precum „I Was Made” (alături de Le Pedre), „Touch” și colaborarea foarte populară de anul trecut cu Vamero, „That Way” (feat. Chris Crone).

 

See Also

"Suntem foarte încântați de această colaborare cu Alexandra, are o voce magică și a fost o plăcere să lucrăm împreună la „Believe”! Sper că vă va plăcea la fel de mult ca nouă!” - VINAI

"Să lucrez cu VINAI la „Believe” a fost o experiență incredibilă. Această melodie are un loc special în inima mea și cred că va rezona cu fanii noștri din întreaga lume. Piesa este un imn puternic despre speranță și auto-descoperire și sunt încântată să-l împărtășesc cu toata lumea.” – Alexandra Stan

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top